За нас

ПРОФЕСИОНАЛЕН РЕМОНТ НА ПЕРАЛНИ, МИЯЛНИ И СУШИЛНИ МАШИНИ В СОФИЯ И ОКОЛНОСТИТЕ.

Опитните майстори от нашият сервиз ремонтират бяла техника на всички познати марки на българският пазар.

Вашата перална машина е счупена или миялната не тръгва? Ние предлагаме професионални техници, които ще отремонтират уреда коректно и бързо.

Когато пералнята е счупена Вие не трябва да се опитвате да ремонтирате уреда сами, защото тогава може да нанесете по-големи щети от колкото можете да си представите.

Как работим ние?

Един от най-често задаваните въпроси е въпросът за цената на ремонта на дефектирала пералня, миялна или сушилня. За съжаление въпреки натрупания опит през всичките тези години, ние не можем да дадем общ отговор на този въпрос по телефона, без да сме направили оглед на машината. Затова ние бихме искали да ви дадем някаква насока. Наши техници ще Ви посетят във Вашият дом, в ден и час предварително уговорен със служителите ни, за да прегледат и установят повредата в дефектиралият уред. Нашата цена за посещението и диагностиката е фиксирана на 20 лева за района на София. Като за разходите по ремонта и евентуалната подмяна на части, ще бъдете информирани след допълнителен оглед на уреда, от страна на наш специалист. Цялостна оферта за ремонта на уреда ще получите от техниците ни след прегледа на дефектиралия уред. Ремонта на Вашата машина ще бъде извършен на място, без да е необходимо уредът да бъде транспортиран в сервиза. За района след околовръстен път до 30 км, цената за посещението и диагностиката е 30 лева.

ОБАДЕТЕ СЕ НА НАШИТЕ ТЕЛЕФОНИ ЗА ДА ДАДЕТЕ ЗАЯВКАТА СИ! Важно е да споменете името на марката като  AEG, Miele, Siemens, Bauknecht, Whirlpool, Bosch, Haier, Candy, Hoover, LG, Samsung, Privileg и да дадете точно описание на проблема. По този начин нашите техници ще могат да отремонтират уреда в най-кратко време, разбира се ако проблема в машината може да бъде отстраним на момента.