Сервиз перални - Има ли надежда борбата ни за качествен ремонт?

Случвало ли ви се е пералнята ви да се счупи в деня след като изтече гаранцията? С дни и седмици да търсите надежден сервиз за бяла техника. Особено сериозен става този проблем с големи клиенти – хотели, заведения, балнеосанаториуми и други. Все не ви се вярва решението да е нова пералня. Необходима ви е надеждна и разумна алтернатива на гаранционното обслужване, предоставяно от дистрибуторите на бяла техника.

Решението на проблема вече съществува. Ние специализираме в ремонта и абонаментната поддръжка на бялата техника: перални, сушилни, съдомиялни – както за домове, така и за хотели, заведения и други големи клиенти в София.

Предлагаме на клиентите си изключително надеждна и изгодна услуга. При сключване на договор с нас, клиентите имат възможност за използване на техниците й не само за своята пералня, миялна или сушилня, но също и за останалите се електрически уреди, като например печка, бойлер, контакти и други.


Гаранционният срок, който даваме е 6 месеца за използване в домашни условия и 30 дни за хотели, заведения, офиси, магазини и други, като във втория случай се предоставя абонаментен договор за поддръжка.

Възможностите за сключване на такъв абонаментен договор са две. Първият вариант включва еднократно посещение в месеца и преглед на един или повече уреди, като за над 4 прегледани наведнъж уреда се дава отстъпка. При нужда от евентуално отстраняване на дефект от машина клиентът получава 10-20% отстъпка от цената на ремонта.

Вторият вариант е за две посещения в месеца и отново има отстъпка за преглед на повече от 4 електроуреда, а клиентът заплаща за евентуални ремонти с 15% намаление или 20% за ремонт на два уреда.

Абонаментната поддръжка се доказва като една изключително удобна и изгодна опция. Чрез нея клиентът успява да избяга от омагьосания кръг на различни ‘майстори’ и ‘специалисти’, които при всяка повреда обвиняват този, който е правил последния ремонт. Даваме възможност на клиентите си да разчитат на постоянно високо качество на извършваните ремонт и поддръжка, а редовните абонаментни проверки спасяват фирмите от неприятни изненади с електрическото оборудване в най-неподходящия момент. ...