Вашите мнения


Вашето име *
Вашият E-Mail *


Коментар*...Публикувани мнения!

Надежда Калинова

Получих адекватен съвет по телефона. Останах много доволна от доброто отношение. Благодаря!


Боряна

Много съм доволна от услугите ! Първо прочетох мненията и определено не сгреших , че се свързах с тях ! Страхотна и коректна работа !


Симеон Костадинов

Останах много доволен от обслужването. Човекът дойде в точно уговорения час и разреши проблема бързо и професионално. Само така!


Пламен Първанов

Рядко се срещат толкова съвестни и професионални техници. Пералнята шумеше, сменихме лагерите и сега е като нова.


Деян Калъпчиев

Изключително сме доволни от предоставената от г-н Апостолов сервизна услуга за ремонт на пералня MIELE. Препоръчваме услугите му заради професионално отношение, компетентност и добро отношение! И не на последно място спестени пари за скъпи ремонти :)


Красимир

Аз, жена ми и цялото ми семейство изразяваме възхищението си не само от майстора Апостол, а като цяло от човека, който освен, че е изключително опитен професионалист, е и позитивен, прям и добронамерен като личност. Препоръчваме го горещо на всички, които имат нужда от ремонт на пералня, сушилня или съдомиялна. Здрава, щастлива и успешна Новата 2018 година за него и семейството му!


Таня Цамбова

Доверихме се на техника на сляпо, на база коментарите, но и ние останахме изключително доволни. Апостол Апостолов реагира бързо и изключително компетентно, когато други техници бяха отписали пералнята. Прецизен, коректен и приятен човек. Препоръчвам на всеки с проблем с пералнята и пак ще разчитам на услугите на фирмата.


Мария Енчева

Страхотен човек сте! Помогнахте ми със съвет по телефона и най-малкото, което мога да направя, за да Ви се отблагодаря, е да Ви препоръчам на всички!


Д.Никифоров

Страхотно, открито и подробно отношение към проблема. Спестиха ми се доста пари - друго е, когато човек си разбира от работата.


Петър Атанасов

Мога да изкажа моето задоволство от прецизността,коректостта и професионалното отношение на техника Апостол Апостолов. Ще разчитам и в бъдеще на професионализма на фирмата.Препоръчвам я и на други клиенти, които желаят навреме да им бъде извършен ремонта.


Ангел Депин

Благодаря за коректното отношение и за бързата и качествена работа. Препоръчвам сервиза на всички на които им е необходима такава услуга.


В.Миланова

Благодаря много за точността, коректното отношение и професионализма. Препоръчвам горещо да се доверите на сервиз ИЛИАПИ ЕООД.


Катя Александрова

Изключителен професионалист ,точен ,акуратен и бърз,искрено Ви препоръчвам при необходимост да се доверите на сервиз ИЛИАПИ ЕООД.


Деница Тодорова

За втори път ползвам услугие ви и оставам много доволна!


Александър

Моята машина се развали и аз бях изключително доволен от професионализма и лекотата с която ремонтирахте пералнята.Много ви благодаря!


Пламен Петров

Техникът дойде точно на време в уречения ден. Констатира проблема и обясни какво може да се направи. След наложилия се ремонт, търпеливо изчакахме дали всичко е наред. Остави контакт при евентуален проявен теч по-късно от проблемното място. Няколко дни след това теч няма, и мога да благодаря за коректната услуга и професионализма.


Ивелина

Благодаря ви за точното отношение,професионализма,бързината и качеството на работа,които показахте!Пожелавам ви всичко най-хубаво през новата година!


Силвия

Страхотни сте,радвам се че избрах вас.Вие сте НОМЕР 1!БЛАГОДАРЯ ВИ!


Антоанета

Бърза реакция, коректно отношение и професионализъм! Благодаря!


Полина Атанасова

Имах нужда от ремонт на пералнята.Потърсих в интернет,на първите които се обадих ме излъгаха и не дойдоха,Сервиз ИЛИАПИ е втория сервиз на който се обадих,мислех че и те няма да дойдат,но те дойдоха и слава богу.Свършиха си работата перфектно и от тогава само те идват в къщи.Имах проблеми с миялната и със сушилнята,защото за толкова години нищо не беше правено,сега всичко е ОК.Те са моите фаворити.


Катя

Професионално и точно отношение.


Петя

Винаги когато ми потрябва да се извърши ремонт на даден уред в къщи се обръщам към този сервиз.От години само те влизат в къщи,защото единствено от тях съм доволна.


Кристина

Много съм доволна, коректно отношение, всичко работи!