Ремонт, монтаж и поддръжка на перални, миялни и сушилни в София
ул.Лозенец 24, тел: Телефон: 0899 / 650898
Ремонт
МонтажПоддръжка
Телефон:
0899/650898
Споделете Вашето мнение! То е важно за нас!
Спам проверка: (pvpw)

Публикувани мнения!

Д.Никифоров

Страхотно, открито и подробно отношение към проблема. Спестиха ми се доста пари - друго е, когато човек си разбира от работата.

Петър атанасов

Мога да изкажа моето задоволство от прецизността,коректостта и професионалното отношение на техника Апостол Апостолов. Ще разчитам и в бъдеще на професионализма на фирмата.Препоръчвам я и на други клиенти, които желаят навреме да им бъде извършен ремонта.

Ангел Депин

Благодаря за коректното отношение и за бързата и качествена работа. Препоръчвам сервиза на всички на които им е необходима такава услуга.

В.Миланова

Благодаря много за точността, коректното отношение и професионализма. Препоръчвам горещо да се доверите на сервиз ИЛИАПИ ЕООД.

катя Александрова

Изключителен професионалист ,точен ,акуратен и бърз,искрено Ви препоръчвам при необходимост да се доверите на сервиз ИЛИАПИ ЕООД

Деница Тодорова

За втори път ползвам услугие ви и оставам много доволна!

Александър

Моята машина се развали и аз бях изключително доволен от професионализма и лекотата с която ремонтирахте пералнята.Много ви благодаря!

Пламен Петров

Техникът дойде точно на време в уречения ден. Констатира проблема и обясни какво може да се направи. След наложилия се ремонт, търпеливо изчакахме дали всичко е наред. Остави контакт при евентуален проявен теч по-късно от проблемното място. Няколко дни след това теч няма, и мога да благодаря за коректната услуга и професионализма.

Ивелина

Благодаря ви за точното отношение,професионализма,бързината и качеството на работа,които показахте!Пожелавам ви всичко най-хубаво през новата година!

Силвия

Страхотни сте,радвам се че избрах вас.Вие сте НОМЕР 1!БЛАГОДАРЯ ВИ!

Антоанета

Бърза реакция, коректно отношение и професионализъм! Благодаря!

Полина Атанасова

Имах нужда от ремонт на пералнята.Потърсих в интернет,на първите които се обадих ме излъгаха и не дойдоха,Сервиз ИЛИАПИ е втория сервиз на който се обадих,мислех че и те няма да дойдат,но те дойдоха и слава богу.Свършиха си работата перфектно и от тогава само те идват в къщи.Имах проблеми с миялната и със сушилнята,защото за толкова години нищо не беше правено,сега всичко е ОК.Те са моите фаворити.

Катя

Професионално и точно отношение.

Петя

Винаги когато ми потрябва да се извърши ремонт на даден уред в къщи се обръщам към този сервиз.От години само те влизат в къщи,защото единствено от тях съм доволна.

Кристина

Много съм доволна, коректно отношение, всичко работи!